ΜΠΑΣΚΕΤ

Εξαιρετικός ριμπάουντερ, ικανός πασέρ

Ο Κιθ Κλάντον αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην καινούργια του ομάδα και μια ματιά στα στατιστικά του, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Published

on

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Κλάντον, είναι μια περίπτωση παίκτη που αρέσει στον ΠΑΟΚ, βλέποντας κάποιος τα νούμερα του τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Χαποέλ Μπιρ Σεβά (έστω και στην Α2 Ισραήλ) μπορούσε να καταλάβει ότι είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Βλέποντας τα στατιστικά στα τρία χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του Κλάντον, μπορούν να βγουν κάποια συμπεράσματα, όσον αφορά τις δυνατότητες του. Ο 25χρονος Αμερικανός, έχει πολύ καλά νούμερα στα ριμπάουντ, ενώ όπως προκύπτει και από τη στατιστική, πρόκειται και για έναν ψηλό που μπορεί να πασάρει καλά. Επίσης και στο σκοράρισμα, ο Κλάντον έχει ενδιαφέροντα νούμερα, με καλύτερα τα φετινά, στο Ισραήλ. Δείτε πιο αναλυτικά, παρακάτω, τα νούμερα του νέου Αμερικανού του ΠΑΟΚ…

Φέτος στην Χαποέλ Μπιρ Σεβά, έπαιξε σε 21 παιχνίδια και είχε μέσο όρο 14,6 πόντων, 13,8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2,7 τάπες και 1,7 τάπες!

Πέρσι στη Νότια Κορέα με τη φανέλα των Σάμσουνγκ Θάντερς, σε 31 παιχνίδια, είχε 8,8 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ, ενώ το καλοκαίρι, ανάμεσα στις δύο σεζόν, είχε παίξει στο Πουέρτο Ρίκο με τη φανέλα της Λεόνες, σε επτά παιχνίδια, έχοντας, 2,9 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.

Τη σεζόν 2013-2014 που ήταν και η πρώτη του επαγγελματική μετά το κολέγιο, φόρεσε τη φανέλα της πολωνικής Ανβίλ, με την οποία σε 15 παιχνίδια, είχε 11,5 πόντους, 6,5 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,1 κλέψιμο.

Comments

Trending