ΜΠΑΣΚΕΤ

H πιο μεγάλη ώρα

Το παιχνίδι που όλοι περίμεναν εδώ και καιρό, ήρθε. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν ως τώρα, στην έδρα της Κύμης.

Published

on

Από τη στιγμή που ήρθε η πρόκριση στον προημιτελικό εναντίον της ΑΕΚ και η κλήρωση των ημιτελικών, έβγαλε Κύμη, το σημερινό παιχνίδι το περίμεναν όλοι στην ομάδα, πως και πως.

Το κίνητρο της παρουσίας σε έναν τελικό Κυπέλλου, μετά από 20 χρόνια και φυσικά η πρόκληση της κατάκτησης ενός τίτλου για την ομάδα, είναι τεράστια και ήρθε η στιγμή, για τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους παίκτες του, να το δείξουν στο παρκέ του κλειστού «Τάσος Καμπούρης».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη σημερινή αναμέτρηση, έγινε με διάφορα προβλήματα, ωστόσο άπαντες αναμένεται να είναι διαθέσιμοι, αν και κάποιοι από αυτούς (κυρίως Τζόουνς και Μαργαρίτης) δεν είναι στο 100%. Είναι τέτοια η σημασία του αγώνα, άλλωστε, που κανείς δε θέλει να λείψει.

Προφανώς και το ίδιο κίνητρο και η ίδια πρόκληση, υπάρχει και στην πλευρά του αντιπάλου. Η Κύμη έχει αλλάξει πολλά από την αρχή της σεζόν, προπονητή αλλά και παίκτες, με κύριο στόχο την παραμονή της στη Basket League. Βέβαια, από τη στιγμή που έχει 40 λεπτά, για να παίξει την παρουσία της σε έναν τελικό Κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία της και μάλιστα στη δική της έδρα, θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει για να πετύχει το στόχο αυτό.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Κορομηλάς, Πουρσανίδης Γ. και Τζαφλέρης. Ειδικά οι δύο πρώτοι, είναι από τους πιο έμπειρους της Basket League…

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 17.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 2, ραδιοφωνικά από το Libero 107,4 και όπως διαδικτυακά, μέσα από το PAOK24.

Comments

Trending