ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφές, διπλές προπονήσεις και φιλικό

Πέρασε ήδη μία εβδομάδα από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ και από αύριο, ο Σούλης Μαρκόπουλος εφαρμόζει διαφορετικό πρόγραμμα στις προπονήσεις. Θα περιμένει μάλιστα να δει στο γήπεδο και τους τέσσερις ξένους που είχαν άδεια, οπότε το απουσιολόγιο θα είναι λευκό.

Published

on

Όλη η ομάδα είχε ρεπό την Κυριακή και από την Μεγάλη Δευτέρα το πρωί, οπότε και αρχίζουν ξανά οι προπονήσεις, στο πρόγραμμα αναμένεται να μπουν και οι τρεις Αμερικανοί (Βον, Κάρτερ και Λάνγκφορντ), αλλά και ο Σιναντίνοβιτς που είχαν περισσότερες ημέρες άδεια προκειμένου να επισκεφθούν τις πατρίδες τους. Το πρόγραμμα της ομάδας από την Μ. Δευτέρα γίνεται περισσότερο επίπονο με διπλές προπονήσεις για τις δύο πρώτες ημέρες, ενώ για την Μ. Τετάρτη έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Το παιχνίδι θα γίνει στο “Παλατάκι” και θα είναι μία ευκαιρία για τον προπονητή του ΠΑΟΚ να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να κάνει διάφορες δοκιμές ενόψει της συνέχειας. 

Το επόμενο επίσημο παιχνίδι βεβαίως αργεί για τον ΠΑΟΚ, που έχει στο πρόγραμμά του να αντιμετωπίσει το Σάββατο 18 Απριλίου την Κηφισιά σε εκτός έδρας αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει σε πολύ σημαντικό βαθμό την 3η θέση της κανονικής περιόδου.

Comments

Trending