ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σόμπι «παλεύει» για το ΝΒΑ

Ο Νέιθαν Σόμπι πέρασε για λίγο πέρσι από τον ΠΑΟΚ, αλλά το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερο για αυτόν, αφού κάνει τη μεγάλη προσπάθεια για να πραγματοποιήσει το όνειρο του.

Published

on

Ο Αυστραλός μπορεί να έχει υπογράψει για άλλα δύο χρόνια με τους πρωταθλητές, Adelaide 36ers, ωστόσο αυτές τις μέρες βρίσκεται στις ΗΠΑ, για να κάνει την προσπάθεια για το ΝΒΑ.

Όπως έγινε γνωστό, ο Σόμπι θα παίξει στο Summer League του ΝΒΑ στη Γιούτα που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 μέχρι τις 7 Ιουλίου, φορώντας τη φανέλα των Τζαζ με την οποία θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες ομάδες των Σαν Αντόνιο Σπερς, Φιλαδέλφεια 76ers και Μπόστον Σέλτικς.

Από την εποχή που είχε έρθει στον ΠΑΟΚ, και με τις όποιες κουβέντες έγιναν με την πλευρά του Αυστραλού, ο ατζέντης του είχε διαμηνύσει ότι θα γίνει η προσπάθεια για το ΝΒΑ αυτό το καλοκαίρι, με τον Σόμπι να θέλει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Στη φωτογραφία, ο Σόμπι είναι μαζί με τον Λάρι Νανς Τζούνιορ των Λος Άντζελες Λέικερς και τον Τζος Άνταμς που πέρσι ήταν στην Άβτοντορ Σάρατοφ, αλλά οι δυο τους προέρχονται από το ίδιο πανεπιστήμιο, αυτό του Γουαϊόμινγκ.

Comments

Trending