ΜΠΑΣΚΕΤ

Πίσω στη δουλειά

Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη δράση, δουλεύοντας σήμερα στο «Παλατάκι» στη μεσημεριανή προπόνηση της ομάδας.

Published

on

Ουσιαστικά πρόκειται για την επιστροφή μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Κύμη, σε μία προπόνηση με απουσίες.

Μαργαρίτης, Κόνιαρης, Κατσίβελης και Χαραλαμπόπουλος έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ανδρών, ενώ απόντες ήταν και οι Γκος και Τζάκσον, καθώς έλειπαν με άδεια στην Αμερική, από την οποία επιστρέφουν σήμερα και αύριο αναμένεται να μπουν και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων.

Μία παραπάνω ημέρα άδεια είχε και ο Τσόχλας, ο οποίος από αύριο αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

«Στο σημερινό πρόγραμμα που ξεκίνησε με ασκήσεις στο γυμναστήριο και συνεχίστηκε με προπόνηση στη κεντρική σάλα του PAOK Sports Arena, συμμετείχαν οι καλαθοσφαιριστές Λίνος Χρυσικόπουλος, Θοδωρής Ζάρας, Θοδωρής Καρράς, Lucky Jones, Δημήτρης Καραμανώλης, Γιάννης Γιανναράς, αλλά και ο Ousman Krubally, ο οποίος ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας με προστατευτικό νάρθηκa», αναφέρθηκε σχετικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για τo Σάββατο 3 Μαρτίου, με τον «Δικέφαλο» να υποδέχεται στο «Παλατάκι» την ομάδα των Τρικάλων.

Trending

Exit mobile version