ΜΠΑΣΚΕΤ

«Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο»

O ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τη Γκαζιαντέπ και τα επόμενα φιλικά του είναι την Κυριακή με το Ρέθυμνο στο κλειστό της ΧΑΝΘ και το Σάββατο με τον Κολοσσό Ρόδου εντός έδρας, στο πλαίσιο του τουρνουά, «Συμεών Μαυροσκούφης».

Published

on

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης, Κώστας Πουρσανίδης, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στο Libero 107,4 και μίλησε για το φετινό τουρνουά, στο οποίο συμμετέχουν ο ΠΑΟΚ, ο Κολοσσός Ρόδου, το Ρέθυμνο και ο Προμηθέας Πάτρας.

«Το τουρνουά ξεκίνησε το 1990, με τον τότε εμπνευστή, τον Στέλιο Συμεωνίδη. Φέτος αλλάξαμε την ονομασία σε «Συμεών Μαυροσκούφης» για να θυμούνται όλοι το όνομα του. Το 1932 υπέγραψε την ιδρυτική πράξη της FIBA, ήμασταν μαζί με 8 ακόμα χώρες. Είναι ο πρώτος Έλληνας που μπήκε στο Hall of Fame το 2000. Έχει προσφέρει τα μέγιστα στον αθλητισμό. Το τουρνουά είναι την Κυριακή στο γήπεδο της ΧΑΝΘ και τη Δευτέρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Τα παιχνίδια είναι 18:00 και 20:30 κάθε μέρα. Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ παίζει στις 18:00 στη ΧΑΝΘ και τη Δευτέρα στις 20:30 στο PAOK Sports Αrena.

To «Ακρόπολις» είναι το παλαιότερο τουρνουά στην Ελλάδα και το «Συμεών Μαυροσκούφης» το οποίο όμως δε γίνεται από φορέα.

Τα εισιτήρια είναι στα 5 ευρώ ανά μέρα. Στην ιστοσελίδα «life-events.gr» και στο «sdkth.gr» θα υπάρχει live streaming. Θα προτιμούσα να έρθουν όλοι στο γήπεδο! Έρχονται τρεις ομάδες που ήταν στα πλέι οφ και ο ΠΑΟΚ με ένα νέο ρόστερ πολύ ανταγωνιστικό, είναι μια καλή ευκαιρία να δει ο κόσμος μπάσκετ» δήλωσε ο Κώστας Πουρσανίδης.

Comments

Trending