Ολυμπιακοί Αγώνες

Μεγάλη εμφάνιση Πετρούνια που δεν είδαμε ποτέ!

Πετρούνια περιμέναμε και Πετρούνια δεν είδαμε…

Published

on

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με τις τρομερές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα έκλεισε εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και είναι μάλιστα και ένα από τα μεγάλα φαβορί για ένα μετάλλιο ακόμα και χρυσό όπως και στο Ρίο, 5 χρόνια νωρίτερα.

Ο  Έλληνας πρωταθλητής προσπέρασε με άνεση τον Βραζιλιάνο  Ολυμπιονίκη του 2012 και του 2016 Αρτούρ Ζανέτι, τον Ρώσο Ντενίς Αμπλιάζιν και τον επίσης υπολογίσιμο Κινέζο Χάο Γιόου. Η οκτάδα των φιναλίστ, καθώς και η οριστική σειρά πρόκρισης του Πετρούνια, θα προκύψει μετά τη διεξαγωγή του 3ου και τελευταίου ομίλου (13:30 – 16:00 ώρα Ελλάδας). Σ’ αυτόν θα συμμετάσχουν οι τρεις νικητές των μεταλλίων στο προπέρσινο παγκόσμιο πρωτάθλημα: Ο Τούρκος Ιμπραΐμ Τσολάκ, ο Ιταλός Μάρκο Λονταντίο και ο Γάλλος Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ. Πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 2 Αυγούστου.

Τι όμως μας έμεινε από τη σημερινή ημέρα; Ότι δεν είδαμε ποτέ την προσπάθεια του Πετρούνια, είτε σε ζωντανή μετάδοση, είτε σε μαγνητοσκοπημένη. Την ώρα που Έλληνας πρωταθλητής κέρδιζε τη θέση του στον τελικό, ο Ιάπωνας σκηνοθέτης έδειχνε άλλα πλάνα και αυτό που καταλάβαμε είναι ότι η ΕΡΤ παρά την εμπειρία της στις μεγάλες διοργανώσεις δεν μπόρεσε να διαχωρίσει τη θέση της και να πάρει το πακέτο των δικαιωμάτων που έχει την επιλογή να δείξει αυτό που θέλει ο κόσμος της χώρας.
Αντιθέτως είδαμε τον Λευτέρη Πετρούνια μετά τα τελικά αποτελέσματα να στέλνει φιλιά στην οικογένεια του…
Comments

Trending