Παγκόσμιο Κύπελλο

Νέος θάνατος στο Κατάρ: Νεκρός 24χρονος φύλακας από πτώση

Κατά τη διάρκεια του Ολλανδία – Αργεντινή

Published

on

Νέος θάνατος καταγράφηκε στο Κατάρ, που αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, με τον 24χρονο Τζον Νιάου Κιμπούε από την Κένυα, που εργαζόταν ως φύλακας, να χάνει την ζωή του μετά από πρώτη και ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία, στην διάρκεια του προημιτελικού της Ολλανδίας με την Αργεντινή.

«Οι ιατροί του σταδίου έσπευσαν αμέσως στο σημείο και του παρείχαν επείγουσα περίθαλψη πριν τον μεταφέρουν με ασθενοφόρο στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Ιατρικό Νοσοκομείο Χαμάντ. Λυπούμαστε που ανακοινώνουμε ότι, παρά τις προσπάθειες της ιατρικής του ομάδας, πέθανε δυστυχώς στο νοσοκομείο την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, αφού πέρασε τρεις ημέρες στην εντατική.

Η οικογένειά του έχει ενημερωθεί. Του στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια οικογένεια, συνάδελφοι και φίλοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Οι αρχές διερευνούν επειγόντως τις συνθήκες που οδήγησαν στην πτώση και θα παράσχουν περαιτέρω πληροφορίες εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας. Θα βεβαιωθούμε επίσης ότι η οικογένειά σας θα λάβει όλες τις εκκρεμείς αμοιβές και χρηματικά ποσά» αναφέρουν με επιστολή τους οι διοργανωτές.

Comments

Trending