Παγκόσμιο Κύπελλο

Πόλος έλξης ο Μόντριτς (vids)

Τι ανέφερε για το μέλλον του στην Εθνική ο Κροάτης άσος

Published

on

Η Κροατία κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, καταφέρνοντας μεταξύ άλλων να αποκλείσει τη Βραζιλία από τη συνέχεια του θεσμού.

Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης αυτής της ομάδας, Λούκα Μόντριτς, αποτέλεσε σημείο αναφοράς στους πανηγυρισμούς των Κροατών, ενώ μέχρι και βοηθός του Ρεγκραγκί, έβγαλε σέλφι μαζί του μετά το τέλος του μικρού τελικού.




Σχετικά με το μέλλον του στην Εθνική της χώρας του, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης υποστήριξε ότι «Μπορεί να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαι χαρούμενος για την καριέρα μου στην Κροατία. Το να κερδίσω δύο μετάλλια είναι πολύ σημαντικό, το όνειρό μου ήταν να κατακτήσω το τρόπαιο. Δεν έγινε, αλλά παραμένω χαρούμενος.»




Αποκάλυψε μάλιστα ποιο είναι το πλάνο που ο ίδιος έχει στο μυαλό του λέγοντας, «Θα παίξω πάντως σίγουρα στο Nations League. Δεν θα έβγαζε νόημα να μην παίξω ενώ βρισκόμαστε ήδη στα ημιτελικά. Θέλω να είμαι εκεί. Μετά ίσως αγωνιστώ στα προκριματικά του Euro 2024, από εκεί και έπειτα θα δείξει»




Comments

Trending