ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πότε μπαίνουν οι μεταγραφές

Ποιοι θα ακολουθήσουν τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα και ποιοι όχι; Ο Ρουμάνος τεχνικός δίνει τις δικές του απαντήσεις…

Published

on

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, o Ράζβαν Λουτσέσκου, σημείωσε πως ο Ομάρ Ελ Καντουρί βρίσκεται πιο μπροστά από τους υπόλοιπους, αν και στο ματς της Ριζούπολης το παρών θα δώσει και ο Ζοσέ Μαουρίτσιο.

Ο Βιεϊρίνια είναι μια ειδική περίπτωση για τους “ασπρόμαυρους” καθώς στο στρατόπεδο του Δικεφάλου θέλουν η επανένταξή του να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά μετά τον τραυματισμό του.

«Όσον αφορά του νέους παίκτες, κάποιοι είναι έτοιμοι και κάποιοι όχι. Κάποιοι ήρθαν και από κάποιες καταστάσεις, που είχαν μικροτραυματισμούς. Είμαι ικανοποιημένος γιατί άσκηση με την άσκηση, μέρα με την μέρα, μπορώ να δω κάποια βελτίωσε σε ότι αφορά την νοοτροπία, αλλά και τακτικά που είχαμε μεγάλο διάστημα για να δουλέψουμε κάποια πράγματα.»

Όπως είπα στην αρχή, υπάρχουν παίκτες που είναι έτοιμοι όπως είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο Μαουρίτσιο ο οποίος θα είναι και μαζί μας. Υπάρχουν και παίκτες όπως ο Ζαμπράνο που χρειάζεται λίγο χρόνο παραπάνω, παρ’ όλα αυτά δουλεύει και έχει μια… πείνα για να συμμετάσχει και να είναι στο γκρουπ.

Ο μοναδικός που μπορούμε να πούμε πως είναι μια ειδική περίπτωση είναι ο Βιεϊρίνια που προέρχεται από έναν μικρό τραυματισμό και έχει μεγαλύτερο διάστημα αποχής και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μαζί του, θα πρέπει να προσέξουμε τον τρόπο που θα γίνει η επιστροφή του αλλά και αυτός δείχνει τεράστια πείνα για να βρίσκεται όσο πιο γρήγορα γίνεται μαζί μας. Και έτσι μπορούμε να πούμε πως θέλουμε μια -με μάξιμουμ- δύο εβδομάδες για να έχουμε όλους τους παίκτες στο καλύτερο σημείο τους.

Αν θέλετε να ακούσετε και αυτό, είναι παίκτες ποιοτικοί, δίνουν μια δύναμη στην ομάδα και μπορούν να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Comments

Trending