ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποχρεώσεις για δύο

Την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, ωστόσο για κάποιους ακόμα οι διακοπές αργούν.

Published

on

Ο “Δικέφαλος” έχει αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές σε επίπεδο ανδρών και νέων, οι οποίοι αυτές της ημέρες έχουν υποχρεώσεις με την ομάδα της χώρας τους.

Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει αγωνιστικές υποχρεώσεις για δύο παίκτες τους ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Euro 2016 αλλά και φιλικών αγώνων.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος από πλευράς του “Δικεφάλου” στην Εθνική Ελλάδας, η οποία δοκιμάζεται σήμερα (21:45) εκτός έδρας κόντρα στα Νησιά Φερόες.

Παιχνίδι έχει σήμερα και ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αλβανίας για το φιλικό κόντρα στη Γαλλία.

Τέλος απόψε η Ρουμανία του ΡαζβάνΡατς κοντράρεται με τη Β. Ιρλανδία, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει μείνει εκτός αποστολής επειδή δεν έχει ξεπεράσει ακόμα πλήρως τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στην Τούμπα.

Comments

Trending