ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live ο τελικός της Κ11

Τη "μάχη" τους για την κατάκτηση του διεθνές τουρνουά Lokoball, που διεξάγεται στη Μόσχα δίνουν αυτή την ώρα οι μικροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Published

on

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

“Η εποχή όπου τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ πήγαιναν στα τουρνουά του εξωτερικού απλά και μόνο για τις σημαντικές εμπειρίες, δίχως την παραμικρή βλέψη για διάκριση, δεν είναι πολύ μακρινή, μα ανήκει στο παρελθόν. Οι Ακαδημίες του Δικεφάλου έχουν καταφέρει να συνδυάσουν την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου με την υψηλή ανταγωνιστικότητα διεκδικώντας και κερδίζοντας τίτλους.
Οταν το περασμένο καλοκαίρι η τότε Κ11 πήγαινε στη Μόσχα για να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά Lokoball ελάχιστοι πίστευαν πως θα επέστρεφε από τη Ρωσία με τον τίτλο. Ειδικά οι διοργανωτές που δεν είχαν υπολογίσει πως μπορεί στο μεγαλύτερο τουρνουά της χώρας τους να κερδίσει μια ομάδα από το εξωτερικό. Ετσι και έδωσαν το δώρο του νικητή στη φιναλίστ Μπάλτικα Καλίνιγκραντ.
Τώρα, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Μόσχα ως ένα από τα φαβορί. Και απέδειξε τους λόγους μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα των Βασίλη Καναρά, Αλέξη Αλεξιάδη, Δημήτρη Ταξίδη προκρίθηκε στον τελικό όπου θα έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Πάλι κόντρα στη Μπάλτικα Καλίνιγκραντ. Σε μια… ρεβάνς του περσινού αγώνα.
Δείτε ζωντανά μέσω LIVE STREAMING την προσπάθεια της νέας γενιάς του ΠΑΟΚ να κατακτήσει ξανά το τουρνουά Lokoball 2014 κόντρα στην Μπάλτικα Καλίνιγκραντ”.

Comments

Trending