ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για τα παιδιά της Αφρικής…

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός "Charity Idols", ο οποίος εδρεύει στα Χανιά, συγκεντρώνει χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις ανά τη χώρα μέσω προσφορών "επώνυμων" του αθλητισμού και όχι μόνο.

Published

on

Συγκεκριμένα, δημοπρατεί προσωπικά αντικείμενα αθλητών και τα χρήματα που συγκεντρώνονται δίνονται στον εκάστοτε οργανισμό που επιθυμεί αυτός που… αποχωρίστηκε ένα ή περισσότερα προσωπικά του αντικείμενα ή ενθύμια.

Μέχρι στιγμής, τα μέλη της “ασπρόμαυρης” οικογένειας που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Charity Idols είναι οι Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παναγιώτης Γλύκος, Κώστας Χαραλαμπίδης και Γιώργος Δέδας, τη στιγμή που δικά τους αντικείμενα έχουν προσφέρει και οι κΣτέλιος Μαλεζάς, Κώστας Κατσουράνης, Σταύρος Τσουκαλάς, Σάκης Παπάζογλου, Χρήστος Καρυπίδης, Βασίλης Σίμτσακ, Γιώργος Μασλαρινός και Σωτήρης Νικολαϊδης.

Μάλιστα, η φανέλα του Αθανασιάδη που φορούσε ο Κλάους στο φετινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, με την οποία σκόραρε και τα δύο γκολ του αγώνα, αλλά και αυτή που φορούσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, “έπιασαν” συνολικά το ποσό των 460 ευρώ, τα οποία ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έδωσε εντολή να δοθούν στην οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη.

Από χθες όμως, μέλος του Charity Idols είναι και ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος επίσης ανταποκρίθηκε στο σχετικό κάλεσμα. “Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχόμαστε στο Charity Idols, τον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο κύριος Αναστασιάδης ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκληση μας και αποφάσισε και εκεινος με την σειρά του να συνδράμει στο έργο μας, υποστηρίζοντας με τα αθλητικά ενθύμια που θα μας προμηθεύει την Ορθόδοξη Ιεραποστολική Αδελφότητα, η οποία επιτελεί σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο στα φτωχά παιδιά της Αφρικής. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά την κυρία Βιβή Αναστασιάδη για την συμβολή της και την συνεργασία μαζί μας. Κόουτς καλώς ήρθες στην μεγάλη παρέα μας!” αναφέρει το σχετικό μήνυμα του συλλόγου.

Τι χάρισε ο Άγγελος Αναστασιάδης; Δύο αναμνηστικές πλακέτες, μπουφάν και άλλα είδη ρουχισμού του ΠΑΟΚ, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Πλατανιά και της Εθνικής Κύπρου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποστείλει μία δική του φανέλα του Δικεφάλου από την δεκαετία του ΄70 αλλά και μία φανέλα του Θόδωρου Ζαγοράκη από το Euro 2004, υπογεγραμμένη από όλους τους διεθνείς.

Αξίζει δε να σημειωθεί, πως η δημοπράτηση των αντικειμένων που πρόσφερε ο Άγγελος Αναστασιάδης, θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη.

Comments

Trending