ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα με παράπονα

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα Κ20 της Superleague γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό, με παράπονα για ένα ακυρωθέν γκολ στο πρώτο μέρος.

Published

on

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν στα μέτρα του ΠΑΟΚ, που πίεσε, πέτυχε μάλιστα και γκολ με τον Κάκκο, που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τους “ασπρόμαυρους” ποδοσφαιριστές πάντως να διαμαρτύρονται έντονα. Μόνο σε 1-2 περιπτώσεις ο Παναιτωλικός κατάφερε να απειλήσει, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες 0-0.

Στην επανάληψη το ματς ήταν περισσότερο αμφίρροπο με τον Παναιτωλικό να ψάχνει το γκολ, ωστόσο και πάλι οι περισσότερες ευκαιρίες ήταν για τον ΠΑΟΚ. Με το ματς να πλησιάζει στο τέλος του και σε μια στημένη φάση, από φάουλ, η άμυνα αδράνησε και ο Παναιτωλικός πέτυχε το γκολ της νίκης, καθώς τα περιθώρια αντίδρασης ήταν μικρά.

Παναιτωλικός: Αθανασόπουλος, Ζαρκάδας (50′ Βασιλούδης), Καραλής, Κουτσοποδιώτης, Χαντάκιας, Μαργαρίτης, Αράπης (58′ Γιαννιώτης), Κωνσταντινόπουλος, Μωραΐτης, Καμμένος, Βασιλάρης

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Βασαΐτης,  Τοπαλίδης,  Τσιαμπάζης,  Τουμανίδης,  Πατράλης,  Αναστασίου, Τσολακίδης, Κάκκο (71′ Συρράκος) , Πιαστόπουλος (63′ Δημητριάδης) . Κούστα (80′ Παντελίδης).

Comments

Trending