ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μουρμούρες» για Στοχ

Όταν η Μπούρσασπορ δανειζόταν τον Μίροσλαβ Στοχ από την Φενέρμπαχτσε, «πόνταρε» πολλά πάνω του για μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Published

on

Όμως, το ξεκίνημα του Σλοβάκου μόνο θετικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και αυτό έδωσε το «ερέθισμα» στην ηλεκρονική έκδοση της εφημερίδας «milliyet» να αντιπαραθέσει τις επιδόσεις του Στοχ σε ΠΑΟΚ και Αλ Αϊν σε σχέση με αυτές στην Μπούρσασπορ, μετά από πέντε εμφανίσεις.

Χαρακτηριστικά, ο συντάκτης του κειμένου τονίζει πως ο «Μίνο» είχε 3 γκολ και μία ασίστ στα πέντε πρώτα παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ και πως στο τέλος της σεζόν είχε 10 γκολ και 13 ασίστ, ενώ πέρσι στην Αλ Αϊν είχε σκοράρει 3 γκολ στα πέντε πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Με τη φανέλα της Μπούρσασπορ, ο Στοχ δεν έχει ακόμα σκοράρει μετά από πέντε συμμετοχές, τη στιγμή που ένας άλλος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ… βγάζει και με το παραπάνω τα λεφτά του.

Ο λόγος για τον Τόμας Νέτσιντ, ο οποίος έχει σκοράρει 6 φορές σε τέσσερα παιχνίδια, με την Μπούρσασπορ να βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς σε 7 παιχνίδια.

Comments

Trending