ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αλήθεια για το ταξίδι του Ζαμπά

Με αφορμή το τριήμερο ρεπό, μετά το "διπλό" στο Αγρίνιο, αρκετοί είναι οι παίκτες που επέλεξαν το εξωτερικό για κάποιες ημέρες ξεκούρασης.

Published

on

Ένας από αυτούς, είναι ο Λέο Ζαμπά. Προορισμός του Βραζιλιάνου; Η Πορτογαλία.

Ο Ζαμπά, είναι από τους παίκτες που χρησιμοποιούν αρκετά τα social media, με τον Βραζιλιάνο να ποστάρει αρκετές φωτογραφίες από το ταξίδι του και τα πρώτα… σενάρια, δεν άργησαν να ξεκινήσουν.

Πριν από μερικές ημέρες, δημοσίευμα στην Πορτογαλία έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Ζαμπά κι έτσι, πολλοί συνέδεσαν το συγκεκριμένο ταξίδι με το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Πορτογάλων.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με τον Ζαμπά να είναι 100% συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπως σημείωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο PAOK24 και ο εκπρόσωπος του, Λέο Κορνατσίνι.

Ο λόγος του ταξιδιού του, είχε να κάνει με την παρουσία ενός από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους εκεί, τον οποίο και επισκέφτηκε, ενώ ο εκπρόσωπος του έχει ήδη αναχωρήσει από την Πορτογαλία, με προορισμό την Ιταλία, όπου και βρίσκεται πλέον.

Comments

Trending