ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Πάρα πολύ κρίσιμο αυτό το διάστημα της διακοπής

Published

on

Διακοπή και ο ΠΑΟΚ διανύει μία δύσκολη περίοδο.

Η προσπάθεια και οι εμφανίσεις με τον Άγιαξ δεν ήταν κακές, αλλά ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε.

Κόντρα στη Σλόβαν ο ΠΑΟΚ δεν πρόσεξε και έπαθε τη ζημιά.

Οι δύο αποκλεισμοί προστίθενται, έρχονται οι γνωστές γενικεύσεις  και… πολλοί βιάζονται να βγάλουν οριστικά συμπεράσματα.

Ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη δεν ήταν τραγικός. Το ότι αποκλείστηκε βέβαια βαραίνει και πολλές φορές οδηγεί σε άδικες κριτικές.

Με τον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ είχε το γνωστό ξεκάθαρο ξενέρωμα που έχουμε συναντήσει μετά και από άλλους αποκλεισμούς.

Ποδοσφαιρικά υπάρχουν αδυναμίες που ξεκινούν από το κέντρο που άλλαξε, από τα προβλήματα σε στημένες μπάλες, από τις αμυντικές μεταβάσεις, από την προσπάθεια να επιβληθεί μία νέα φιλοσοφία που μέχρι τώρα δεν βγαίνει σε απόλυτο βαθμό.

Αυτό σημαίνει ότι όλα κρίθηκαν;  Αλίμονο…

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα κριθεί σε βάθος χρόνου. Τώρα που διανύει δύσκολη περίοδο, τώρα που ο ΠΑΟΚ πρέπει να δουλέψει πολύ καλύτερα γιατί όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος είδε τις αδυναμίες του, τώρα χρειάζεται μεγάλη στήριξη. Αφού η ΠΑΕ δεν μπορούσε (για τους γνωστούς λόγους) να τον στηρίξει με μεταγραφές, πρέπει να τον βοηθήσει στην καθημερινότητα και στη διαχείριση αυτής της δύσκολης κατάστασης.

Αυτό πώς θα γίνει; Απομακρύνοντας και τον τεχνικό διευθυντή με τον οποίο ο προπονητής συνεργάζεται από την πρώτη μέρα, περισσότερο από κάθε άλλον;  

Φαινομενικά λοιπόν υπάρχει διακοπή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά αυτό το διάστημα στις αρχές Σεπτεμβρίου είναι πιο κρίσιμο από κάθε άλλο. Αν εδώ ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλευτεί τον χρόνο για να δουλέψει, τότε με το πρόγραμμα που έρχεται (Ατρόμητος έξω, Άρης, ΑΕΚ έξω και Τρίπολη έξω) τότε μπορεί να προκληθεί πολύ μεγαλύτερη ζημιά στην ηρεμία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Comments

Trending