ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοκληρώνεται η πρώτη δημοπρασία

Η πρωτοβουλία των «ασπρόμαυρων» θα έχει συνέχεια

Published

on

Το βράδυ της Τετάρτης (24/6) στις 8:30 λήγει η δημοπρασία των φανελών των παικτών του ΠΑΟΚ από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ο Δικέφαλος μπήκε στην πλατφόρμα του matchwornshirt και δημοπρατεί τις φανέλες του. Με την προσφορά σου μπορείς να στηρίξεις έμπρακτα την φιλανθρωπική δράση του PAOK Action. Το 100% των εσόδων θα πάει στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.Α.Τ.) και στο Ειδικό Ψυχαγωγικό Κέντρο Δήμου Θεσσαλονίκης. Μέσα από αυτό το project ο ΠΑΟΚ βοηθάει ανθρώπους που έχουν προβλήματα κίνησης ή όρασης ώστε να ενταχθούν στην κοινωνία ως ισότιμα μέλη με ίσες ευκαιρίες.

Αν αναρωτιέστε πως γίνεται να παραλάβετε την φανέλα εν μέσω πανδημίας κι αν είναι επικίνδυνο, σας ενημερώνουμε ότι η δημοπρατημένες φανέλες δεν θα έχουν κανένα ρίσκο για την υγεία σας. Η MatchWornShirt έχει την τεχνογνωσία να αφαιρεί κάθε ιό, βακτήριο και δείγμα DNA από τις φανέλες χωρίς να καταστρέφει το ύφασμα. Η μοναδική τεχνολογία που διαθέτει εγγυάται πως οι λεκέδες από λάσπη ή γρασίδι και όλα τα σημάδια χρήσης θα παραμένουν πάνω στην φανέλα, κάνοντας το αναμνηστικό μοναδικό.

Η συμμετοχή είναι πολύ εύκολη. Πρέπει απλά να κάνετε εγγραφή και να στείλετε την προσφορά σας με το πάτημα ενός απλού κουμπιού. Επισκφθείτε το matchwornshirt.com και ίσως είστε εσείς ο τυχερός που θα κερδίσει μία αυθεντική, φορεμένη φανέλα του αγαπημένου σας παίκτη.

Comments

Trending