ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Παράδειγμα μας η Σλόβαν"

Ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα αύριο το απόγευμα την υπόθεση πρόκριση, αλλά πολλά εξαρτώνται και από την έκβαση του άλλου αγώνα στο Μπακού

Published

on

Το μισό μυαλό στην Τούμπα και το άλλο μισό στο Μπακού θα είναι αύριο ο ΠΑΟΚ που εκτός από τη νίκη επί της Σλόβαν θα θέλει και συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο Μπακού εκεί που η Φιορεντίνα δεν θα πρέπει να χάσει από την Κάραμπαγκ. Σε αυτό το κομμάτι εκτός από τον τερματοφύλακα της ομάδας μίλησε και ο προπονητής των “βιόλα” Πάουλο Σόουζα, λέγοντας ότι στόχος της ομάδας του είναι η νίκη και ότι πάνω σε αυτό θα δουλέψει μέσα στο γήπεδο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Φιορεντίνα, Πάουλο Σόουζα:

Για την προετοιμασία του αγώνα:

“Η Καραμπάγκ είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει πλάνο και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον. Στην τελευταία προπόνηση δεν ήρθαν φίλαθλοι, οχι γιατί φοβόμασταν κάτι, αλλά γιατί πιστεύω ότι ήταν το σωστό, να μείνουμε προσηλωμένοι μέχρι το τέλος”.

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

“Κάναμε ότι μπορούσαμε. Χάσαμε στο τέλος της αναμέτρησης επειδή σε εκείνο το σημείο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στον αγώνα”.

Για τα λάθη της ομάδας:

“Όλες μυ οι αποφάσεις βγαίνουν με σκοπό να κερδίσουμε έναν αγώνα. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση και έχω πίστη στους παίκτες μου, ότι αυριο θα μπουν στον αγώνιστικό χώρο και θα παίξουν αποκλειστικά, ώστε να γυρίσουμε με τη νίκη”.

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου:

“Για 15-20 δυσκολευτήκαμε. Τότε ήρθε το πρώτο γκολ και η αποβολή και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας στην αναμέτρηση. Αυτό πρέπει να κάνουμε και αύριο. Πρέπει να πάρουμε παράδειγμα από την Σλόβαν που δεν έχασε σε κανένα παιχνίδι από την Καραμπάγκ”.

Εάν είναι στεναχωρημένος από την τελευταία ήττα:

“Εάν είχαμε έρθει εδώ σαν σίγουροι και πρώτοι, τότε θα ήμασταν πιο χαλαροί. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από τον ΠΑΟΚ χάσαμε στο τελευταίο λεπτο και την Παλέρμο την κερδίσαμε στο τέλος”.

Για τη θέση του τερματοφύλακα:

“Πιστεύω πολύ στις ικανότητες του Λετσερίνι. Το μέλλον του είναι στη Serie A. Έχουμε τρεις πολύ καλούς τερματοφύλακες και αύριο θα μάθετε ποιος θα παίξει. Δεν έχει σημασία η ηλικία ενός παίκτη. Και οι τρεις μπορούν να αγωνιστούν”.

Για τους ιδιοκτήτες της ομάδας:

“Μόνο οι Ιταλοί δημοσιογράφοι ασχολείστε με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου. Δεν είναι η δουλειά μου να μιλάω για αυτούς”.

Για τον ΠΑΟΚ:

“Είναι μία πολύ καλή ομάδα και τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ευρώπη”.

Comments

Trending