ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χρύσωσαν» τον Νάτχο

Ο Μπίμπρας Νάτχο θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Τι ήταν όμως αυτό που δελέασε τον Ισραηλινό;

Published

on

OΝάτχο από την αρχή του καλοκαιριού τόσο με προσωπικές του δηλώσεις όσο και μέσω του εκπροσώπου του τόνιζε ότι προτεραιότητα για εκείνον αποτελεί η μεταγραφή σε ένα από τα πιο προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως η PrimeraDivision, η PremierLeague, η SerieA ή η Bundesliga.

Ο Ισραηλινός δεν κατάφερε να πάρει μεταγραφή σε ένα από αυτά τα πρωταθλήματα και ο λόγος που επέλεξε τελικά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ήταν σε πολύ μεγάλο βαθμό οικονομικός.

Με βάση τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ ο Νάτχο θα κερδίσει για το σύνολο του συμβολαίου στα τέσσερα χρόνια με την ΤΣΣΚΑ πάνω από 7,5 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή περίπου 1,8 εκατομμύρια ετησίως, γεγονός που έκανε τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ να μην μπορεί να αρνηθεί τη συγκεκριμένη πρόταση, υπογράφοντας μάλιστα ένα τετραετές συμβόλαιο με τους Ρώσους.

Στο Ισραήλ μάλιστα γράφεται ότι ο Νάτχο ενδεχομένως να είχε δεχτεί και ακόμα καλύτερες προτάσεις από οικονομικής πλευράς, πριν καταλήξει στην ΤΣΣΚΑ.

Ανεξάρτητα από την εγκυρότητα των δημοσιευμάτων στο Ισραήλ και την ακρίβεια όσον αφορά στα οικονομικά δεδομένα, το σίγουρο είναι ότι το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας του Νάτχο με τους Μοσχοβίτες έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υπογραφή του τετραετούς συμβολαίου, ενώ και η παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Champions League αποτέλεσε ακόμα ένα δέλεαρ για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

 

Comments

Trending