ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και για τον Βιεϊρίνια»

Ο Δημήτρης Πέλκας είναι ο σημερινός αρχηγός του ΠΑΟΚ και όντας στο πλευρό του Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε για τον μεγαλό τελικό στο άδειο ΟΑΚΑ, την απουσία του Βιεϊρίνια και τα δεδομένα σε έναν ακόμα τελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Published

on

Ο Δημήτρης Πέλκας μετά την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος στη φετινή σεζόν, μίλησε για τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, τα δεδομένα της αναμέτρησης στις άδειες κερκίδες, αλλά και την απουσία του Αντελίνο Βιεϊρίνια που θέλουν να του αφιερώσουν και τη νίκη. 

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πέλκα στη συνέντευξη τύπου του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας:

Για την απουσία του Βιεϊρίνια:

“Είναι μεγάλη απουσία. Φέτος ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Παρόλα αυτά είμαστε ένα γκρουπ, όσοι είμαστε στο 100% είμαστε εδώ και θα παίξουμε για να πάρουμε το κύπελλο. Αύριο πρέπει να παίξουμε και τον Άντρε που είναι ο αρχηγός μας και να του αφιερώσουμε και σε αυτόν το κύπελλο”.

Για την απουσία του κόσμου σε έναν τελικό:

“Σίγουρα δεν είναι καθόλου όμορφο να παίζεις χωρίς οπαδούς. Τους θέλαμε κοντά μας. Πέρσι ήταν πολύ ωραίο να ξέρεις ότι έχουν κάνει τόσο δρόμο για να σε δουν. Μακάρι να είναι ο τελευταίος τελικός χωρίς κόσμο. Εμείς έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια όπως ξέρετε και τα προηγούμενα χρόνια. Σε έναν τελικό όμως δεν χρειάζεται περισσότερο κίνητρο από το κύπελλο για να παίξεις όσο καλύτερα μπορείς”.

Τι διαφορετικό μπορούμε να δούμε αύριο μετά από δύο ματς πρωταθλήματος:

“Είναι διαφορετικά παιχνίδια και πάνω από όλα είναι ένας τελικός. Δίνεις το 100% και έχεις στόχο το κύπελλο. Αυτό που θέλουμε είναι το νταμπλ. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια”.

Comments

Trending