ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι χάνει ο Κάτσε…

Published

on

Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ένας από αυτούς που προτίμησε να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη για να κάνει θεραπεία και να ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις που έχει στο δικέφαλο, είναι και ο Έργκους Κάτσε.

 

Ο 21χρονος άσος του ΠΑΟΚ είχε κάποιες ενοχλήσεις από το καλοκαίρι, επιβαρύνθηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα, προφυλάχθηκε στο ματς με την Φιορεντίνα, έπαιξε με τον Παναθηναϊκό και τελικά δεν ενσωματώθηκε με την αποστολή της εθνικής του, μια και προτίμησε να αποθεραπευτεί και να ξεκουραστεί πλήρως ενόψει των επόμενων αγώνων του ΠΑΟΚ.

 

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο Κάτσε προτίμησε να μην παίξει (ή να μην παραβρεθεί) σε δύο ξεχωριστούς φιλικούς αγώνες της εθνικής του! Γιατί αν ήθελε θα έδινε κανονικά το παρών (με ότι αυτό θα σήμαινε…) στο αυριανό φιλικό Γαλλίας-Αλβανίας, αλλά και στο παιχνίδι της Τρίτης, Ιταλία-Αλβανία!

 

Χωρίς πολλά λόγια, είπε όχι σε αυτά τα δύο ξεχωριστά παιχνίδια και είναι εδώ για να ετοιμαστεί για τα επόμενα ματς του ΠΑΟΚ!

Comments

Trending