ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει τα αποτελέσματα

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (10/05, 19:00).

Published

on

O Γιώργος Γεωργιάδης είδε στην προπόνηση της Παρασκευής δύο ποδοσφαιριστές του να είναι αμφίβολοι για τον κυριακάτικο αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και ο Εγιάλ Γκολάσα αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα και στον αριστερό προσαγωγό αντίστοιχα και με το φόβο να έχουν υποστεί θλάση θα υποβληθούν σήμερα το πρωί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί με σιγουριά το μέγεθος της ζημιάς του ενδεχόμενου τραυματισμού τους.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο με μία πρωινή προπόνηση στις 12 η ώρα στο γήπεδο της Τούμπας, μετά το τέλος της οποίας ο Γεωργιάδης αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα σήμερα το μεσημέρι με πτήση τσάρτερ.

Με δεδομένες τις απουσίες των Αθανασιάδη, Νομπόα, Μακ και Σαλπιγγίδη ο Γεωργιάδης δε θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί να μην έχει στη διάθεση του και τους Κωνσταντινίδη και Γκολάσα, όντας αναγκασμένος να αναπροσαρμόσει ξανά τα πλάνα του.

Comments

Trending