ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μεγάλη συμφωνία με Λύρατζη!

Έρχονται θετικές εξελίξεις με Λύρατζη! Σπουδαία κίνηση με φόντο το παρόν και το μέλλον του συλλόγου! Όπως σημειώνει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ… ήρθε για να μείνει!

Published

on

Το προηγούμενο διάστημα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την ανανέωση των συμβολαίων των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας, που αγωνίζονται στην Κ19 του Δικεφάλου, με τον Λευτέρη Λύρατζη να είναι ο πρώτος που έρχεται σε συμφωνία με τους «ασπρόμαυρους»…

Ο νεαρός δεξιοπόδαρος αμυντικός, που πρόσφατα έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για την ανανέωση της συνεργασίας του και το αμέσως επόμενο διάστημα θα οριστικοποιηθεί με την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών για τα επόμενα 3.5 χρόνια.

Για τον Λύρατζη ενδιαφέρον έδειξε και ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, ο νεαρός αμυντικός έδειξε πίστη στο πλάνο του ΠΑΟΚ, αποδεχόμενος την πρόταση ανανέωσης του Δικεφάλου, στον οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του, με τον 18χρονο μπακ να βρίσκεται στις ακαδημίες των «ασπρόμαυρων» από το 2012!

Comments

Trending