ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερωτηματικά για Βαλσαμή και κάμερες

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση των εφέσεων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου των "κόκκινων" με την ΑΕΚ, ωστόσο χθες ο παρατηρητής του ημιτελικού, Θεμιστοκλής Βαλσαμής βρέθηκε χθες ενώπιον του Συμβουλίου των Εφετών.

Published

on

Ο παρατηρητής του ημιτελικού, είχε καταθέσει κι αυτός από την πλευρά του έφεση, καθώς είχε κηρυχθεί πειθαρχικά ελεγκτέος, με την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να αποφασίζει τη διαγραφή του από τον πίνακα των Παρατηρητών.

Aυτό που προκαλεί ερωτηματικά, είναι το γεγονός ότι ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αργύρης Λίβας, το γνώριζε και ήταν εκεί χθες, ενώ… ως δια μαγείας κυκλοφόρησε στη συνέχεια και η έκθεση του.

Όλα αυτά, την ώρα που σήμερα έγινε γνωστό ότι τελικά υπάρχει κάμερα στο “Γ. Καραϊσκάκης” -παρά το γεγονός ότι τόσο καιρό ο Ολυμπιακός υποστήριζε οτι δεν υπήρχε το υλικό από τις κάμερες- και ζητήθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά να βρεθεί το οπτικοακουστικό υλικό από το παιχνίδι, μετά από σχετικό σχετικό αίτημα της πλευράς του ΠΑΟΚ…

Comments

Trending