ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έσπευσε στο πλευρό του Ουάρντα ο ΠΑΟΚ! "Επίθεση οπαδικού χαρακτήρα"

Στο πλευρό του Αμρ Ουάρντα έσπευσε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ μετά την επίθεση από δυο αγνώστους…

Published

on

Σε κατάσταση σοκ παραμένει ο Αιγύπτιος άσος μετά την επίθεση που δέχθηκε από δυο κουκουλοφόρους. Οι δύο άνδρες άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τον Ουάρντα και τον φίλο του, ενώ προσπάθησαν να βιντεοσκοπήσουν το περιστατικό.

Ο Ουάρντα κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία και στη συνέχεια βρέθηκε στο τμήμα για να καταθέσει. Πέρα από την ΠΑΕ Ατρόμητος, στο πλευρό του είναι και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος όλο το βράδυ ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τους Περιστεριώτες και τον ποδοσφαιριστή, κάνοντας ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να του εξασφαλίσουν ασφάλεια.

Και στις τάξεις του Δικεφάλου εκτιμούν πως είναι ένα συμβάν οπαδικού χαρακτήρα, ένα ακόμη γεγονός που έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα που πλήττει ολοένα και περισσότερο το ποδόσφαιρο.

Πέρα από το προφανές, την καταδίκη του γεγονότος, στον ΠΑΟΚ σημειώνουν χαρακτηριστικά πως οι επιθέσεις οπαδικού χαρακτήρα έχουν αυξηθεί και πλέον πρέπει να γίνει προτεραιότητα η εξιχνίασή τους, ώστε να αντιληφθεί ξεκάθαρα ο υπόκοσμος πως δεν μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις στην κοινωνία και το ποδόσφαιρο.

Comments

Trending