ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλουν ΠΑΟΚ οι Ρώσοι, στο κάδρο και ο Ολυμπιακός

Μπορεί οι άνθρωποι της Σπαρτάκ Μόσχας να μην έχουν δώσει προτιμήσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βασιλεία, αλλά οι οπαδοί της Σπαρτάκ έδωσαν τις θέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Published

on

Η Σπαρτάκ Μόσχας είναι στην ευχάριστη θέση να παρακολουθεί χωρίς άγχος τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία όπου θα προκύψει ο αντίπαλος της ρωσικής ομάδας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Οι αξιωματούχοι της ομάδας μπορεί να τόνισαν ότι όποια ομάδα και αν περάσει θα είναι το ίδιο για εκείνους, αλλά οι οπαδοί έχουν ήδη δώσει ψήφο στον ΠΑΟΚ και για να περάσει, αλλά και για το γεγονός ότι είναι πιο αρεστός αντίπαλος για την ομάδα της Σπαρτάκ. 

Μάλιστα δεν είναι και λίγοι αυτοί που προτιμούν τον ΠΑΟΚ για αντίπαλο τους, μιας και πιστεύουν ότι στην Ελλάδα θα έχουν και μία έξτρα στήριξη από τον Ολυμπιακό, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν πρόκεται περί κάποιας μορφής συνεργασίας των οπαδών των δύο ομάδων…

Τέλος η μεγαλύτερη μάζα των οπαδών που σχολιάζουν τα θέματα της Σπαρτάκ στα social media, τονίζουν ότι και οι δύο αντίπαλοι είναι ιδιαίτερα δύσκολοι και το έργο της ομάδας τους δεν θα είναι εύκολο ξέροντας κιόλας τι ατμόσφαιρα θα ζήσουν στη Θεσσαλονίκη σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ περάσει τη Βασιλεία. Παρόλα αυτά χρίζουν φαβορί τους Ελβετούς, αλλά θέλουν σαν αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, υποτιμώντας ξεκάθαρα τον Δικέφαλο.

Comments

Trending