ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πώς άλλαξε ο Μακ!

Η αλλαγή που… τον άλλαξε προς το καλύτερο

Published

on

Ο Μακ ξεκίνησε και πέρυσι εντυπωσιακά. Θυμόμαστε ότι και στο πρώτο διπλό της ομάδας που έπαιξε στην Ολλανδία, είχε πετύχει δύο γκολ! Στην πορεία έκανε καλά παιχνίδια κατά το πρώτο διάστημα του Φθινοπώρου και ξεχώρισε ως ακραίος με γκολ και ασίστ.

Πέρυσι ο Μακ τελείωσε την σεζόν με οκτώ γκολ και πέντε ασίστ σε 38 παιχνίδια. Εκτός από μία τελική πάσα, όλα είχαν γίνει μέχρι τον Ιανουάριο.

Φέτος ο Μακ ξεκινάει ακόμη πιο εντυπωσιακά και είναι ξεκάθαρο ότι αυτό οφείλεται στην αλλαγή θέσης του. Ο Τούντορ τον έβαλε από ανάγκη σέντερ φορ (η δοκιμή ξεκίνησε στην Κροατία και στο δεύτερο ημίχρονο με την Λοκομοτίβα) και ο Σλοβάκος έχει… ξεσαλώσει. Αφού έκανε την αρχή, η αυτοπεποίθησή του είναι τεράστια και όλα του βγαίνουν, ξεπερνώντας και μία σχετική αστοχία. Ακόμη και σε χαμένες φάσεις βέβαια, το θετικό είναι ότι ο Σλοβάκος φωνάζει πάντα παρών!

Όλα αυτά συμβαίνουν μετά από ένα περίεργο καλοκαίρι, όπου ο Σλοβάκος δεν ήταν στα καλύτερά του. Είχε αμφιβολία για τις αλλαγές στην ομάδα, είχε ένα άγχος, δεν του άρεσε τόσο πολύ το ποδόσφαιρό μας. Κανείς δεν ξεχνάει την δήλωση… “όχι δεν θα έλεγα σε κανέναν να έρθει να παίξει μπάλα στην Ελλάδα”.

Από εκεί και πέρα όμως, σε εννιά επίσημα ματς έχει εφτά γκολ και δύο ασίστ! Παίζει καλά στον χώρο, έχει το ένας με έναν, παίρνει καλές θέσεις και πραγματικά εντυπωσιάζει στην κορυφή της επίθεσης. Τώρα είναι δύσκολο να αλλάξει θέση και φυσικά είναι δύσκολο να βγει από την ενδεκάδα… Του ΠΑΟΚ, αλλά και της εθνικής του ομάδας, όπου έχει υποσκελίσει κάποια ονόματα που… κάποτε ήταν «μεγαλύτερα» από το δικό του.

Comments

Trending