ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενωμένοι για τον στόχο!

Ένα εικοσιτετράωρο πριν από το πολύ σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (19:30) για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όλος ο «ασπρόμαυρος» οργανισμός προετοιμάζεται για αυτή την αναμέτρηση.

Published

on

Σε αυτό το πλαίσιο και για να αναδείξουν ακόμα περισσότερο την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα, δείχνοντας ότι βρίσκονται με όλη τους την ψυχή δίπλα στην ομάδα, αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση.

Οι 20-30 οπαδοί που βρέθηκαν στην προπόνηση θέλησαν να στείλουν με την παρουσία τους ένα μήνυμα συσπείρωσης προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, ζητώντας τους να δώσουν ό,τι έχουν για να πάρει ο ΠΑΟΚ ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα με φόντο την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρόκειται για μία εξαιρετική κίνηση από την πλευρά των οργανωμένων, οι οποίοι με πολύ ουσιώδη τρόπο διαχώρισαν την αυριανή αναμέτρηση, αναδεικνύοντας την κρισιμότητα της.

Ομάδα και κόσμος μπορούν ενωμένοι να πετύχουν πολλά περισσότερα και ευχή όλων είναι αυτό να επιτευχθεί και στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Comments

Trending