ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τους… κέρδισε ο Ζαμπά (pics)

Ο Λέο Ζαμπά έπεσε κατευθείαν στα… βαθιά, πραγματοποιώντας το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα τους ΠΑΟΚ, παίρνοντας θέση βασικού από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, στην αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Βασιλεία.

Published

on

Το ντεμπούτο του 19χρονου εξτρέμ, συνδυάστηκε με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί των Ελβετών, με τον Λέο Ζαμπά να δείχνει από την πρώτη στιγμή, ότι αποτελεί μια σοβαρή επένδυση για τον Δικέφαλο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την σωματοδομή και τα τρεξίματα του.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος μάλιστα, δεν έκρυψε την χαρά του για το ντεμπούτο του και τη νίκη του ΠΑΟΚ, με μήνυμα που έστειλε μέσα από το προφίλ που διατηρεί στα Social Media και πιο συγκεκριμένα το Instagram…

«Πραγματοποίησα το επίσημο ντεμπούτο μου με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, γιατί εκτός του ότι ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, κερδίσαμε και σε μια διοργάνωση όπως το Champions League.

Aυτό που προέχει τώρα είναι να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε στο μήνυμα του ο νεαρός Βραζιλιάνος, ο οποίος κερδίζει την προτίμηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην ψηφοφορία που διοργανώνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για τον Fans Man of the Match.

Comments

Trending