ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίχνει κι άλλο… φως στην υπόθεση ο ΠΑΟΚ

Την προηγούμενη εβδομάδα στην απολογία του Ολυμπιακού ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ το δικαστήριο έδωσε το δικαίωμα στην πλευρά του ΠΑΟΚ αλλά και αυτή των «ερυθρολεύκων» να καταθέσουν νέα συμπληρωματικά στοιχεία με υπόμνημα.

Published

on

Η διορία που είχε δοθεί από το όργανο της ομοσπονδίας έληγε σήμερα το πρωί στις 11 και όπως είναι λογικό η πλευρά του «Δικεφάλου» δε θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να ρίξει ακόμα περισσότερο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση, στην προσπάθεια να υπάρχει καλύτερη ενημέρωση του δικαστηρίου για όλα όσα συνέβησαν για να υπάρξει μία δίκαιη απόφαση μακριά από… κουκουλώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, στα συμπληρωματικά στοιχεία που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ μέσω υπομνήματος επικαλείται και τη μαρτυρία του παρατηρητή τηλεοπτικών κ. Καλόγηρου, ο οποίος επιβεβαιώνει μέχρι… κεραίας τον ξυλοδαρμό του β’ παρατηρητή Λασκαράκη και όλα όσα εκείνος υποστήριξε στην κατάθεση του την προηγούμενη εβδομάδα ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Παράλληλα υπάρχουν και νέα συμπληρωματικά στοιχεία για την υπόθεση του Πλατανιά, τα οποία έχουν κατατεθεί, με στόχο να ληφθούν και αυτά υπόψιν από τους δικαστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όργανο της ομοσπονδίας δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα κάνει δεκτή τη νομική παρέμβαση του ΠΑΟΚ, μέσω της οποίας προέκυψε η κατάθεση Λασκαράκη και το υπόμνημα που κατετέθη σήμερα, κάτι που μένει να διευκρινιστεί από την πλευρά των δικαστών.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση το γεγονός ότι η παρέμβαση του «Δικεφάλου» συμβάλλει στην καλύτερη ενημέρωση των δικαστών για όλα όσα συνέβησαν στους αγώνες του Ολυμπιακού μπορεί να συμβάλλει στη διαλεύκανση των υποθέσεων (πλέον) και στη λήψη μίας δίκαιης απόφασης.

Comments

Trending