ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο δικός του… Γολγοθάς

Μαζί με την ομάδα στο ξενοδοχείο, μαζί και στο γήπεδο. Είναι αυτός που υποδέχεται τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του στην Τούμπα, αλλά και σε πολλά, άλλα γήπεδα, όπως πρόσφατα στο ΟΑΚΑ.

Published

on

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν λείπει -πιο σωστά δεν μπορεί να λείψει- από πουθενά. Είναι πάντα εκεί, δίπλα στην ομάδα. Ωστόσο, για τον ίδιο σίγουρα δεν είναι όλα εξίσου εύκολα.

Να αφήνει πάντα πίσω του την ομάδα, να παρακολουθεί τους αγώνες μόνος του και να ζει με τη δική του αγωνία κάθε αγώνα. Μία σκληρή πραγματικότητα… Κάτι που σημείωσε σε πρόσφατη τοποθέτηση του, μετά το ματς της Κυριακής και ο Κυριάκος Κυριάκος:

“Για εμάς ενδεχομένως, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος να κλείνει ένας κύκλος και να πρέπει να μπουν νέα πρόσωπα. Ο Ιβάν Σαββίδης, είναι η πιο τραγική φιγούρα αυτής της ωραίας ιστορίας. Ένας άνθρωπος που έφερε αυτούς τους μεγάλους παίκτες, τον προπονητή, εμάς. Έχει πρωτοστατήσει στο να διεκδικείται το πρωτάθλημα από όσους το αξίζουν μέσα στο γήπεδο. Έχει πρωτοστατήσει να μπουν τακτικοί δικαστές, αλλά από μία δική τους απόφαση, που δεν την αμφισβητώ, είναι κρίμα να συνοδεύει την ομάδα μόνο και να μη μπορεί να είναι στο γήπεδο. Στεναχωριέμαι με αυτήν την εικόνα”.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το γεγονός ότι πολλοί παίκτες τον μνημονεύουν συχνά στο πλαίσιο δηλώσεων τους, αφιερώνοντας του πολλές νίκες, αλλά το περσινό Κύπελλο, με τον ίδιο να τους ευχαριστεί μετά την προχθεσινή νίκη, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, αναφέροντας μεταξύ άλλων στη δήλωση του:

“Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για όσα παρουσίασαν στο γήπεδο, τον κόσμο για την υποδειγματική του στήριξη από τις κερκίδες, την διοίκηση και τους υπαλλήλους για την οργάνωση και την διεξαγωγή ενός απαιτητικού αγώνα. Είμαι ευγνώμων και περήφανος για όλους”.

Comments

Trending