ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Πολύ δυνατός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ"

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα "ξίφη" τους το επόμενο Σάββατο (20:30) στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μιλάει στην κάμερα της NOVA για τον "Δικέφαλο".

Published

on

“Ο Παναθηναϊκός προερχόταν από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην έδρα του, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Θέλω να επαναλάβω ό, τι είχα πει και πριν τα ημιτελικά, ότι δηλαδή οι τέσσερις καλύτερες ελληνικές ομάδες κλήθηκαν να συμμετάσχουν στα ημιτελικά. Ήταν ουσιαστικά δύο “τελικοί” οι αγώνες του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, αφού όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλός μας εμείς θα έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι. Εμείς τώρα πρέπει να περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο και να βάλουμε τα δυνατά μας στον τελικό”, ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός, ενώ συνέχισε:

“Αν εμείς παίξουμε όπως πρέπει δεν φοβάμαι. Αν μου ζητάτε να σκεφτώ πως θα παίζαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν είναι πραγματικότητα. Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι πως θα παίξουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ”.

Comments

Trending