ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλο και πιο κοντά

Μπορεί να εξελίχθηκε σε μεταγραφικό σήριαλ, αλλά τελικά φαίνεται ότι η απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο θα έχει αίσιο τέλος για τον ΠΑΟΚ.

Published

on

Ο «Δικέφαλος» μετά από συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, οι οποίες για το σενάριο του δανεισμού του Βραζιλιάνου προκειμένου να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Ιντερνατιονάλ ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή, φέρεται πως έχει συμφωνήσει να δώσει 300 χιλιάδες ευρώ και τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη δανεικούς ως το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα για τους δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις «ασπρόμαυρες» ακαδημίες φαίνεται πως είναι ανοιχτό αν την κάλυψη του συμβολαίου τους ως το φινάλε της χρονιάς θα την καλύψουν από 50% ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, σε μία λεπτομέρεια που δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο.

Αυτή την ώρα πραγματοποιούνται οι τελικές επαφές της πλευράς του «Δικεφάλου» με αυτή του Βραζιλιάνου, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει νέα επαφή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Μολέντο για να διευθετηθούν και ανοιχτά ζητήματα στη μεταξύ τους συμφωνία, όπως το ζήτημα των οφειλόμενων.

Comments

Trending