ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο κλαμπ των "κατοστάρηδων"

Εννέα χρόνια μετά το ντεμπούτο του κάτω από τα "ασπρόμαυρα" δοκάρια και 9,5 μετά τη "μετακόμισή" του από τον Ολυμπιακό Βόλου στον ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Γλύκος είναι έτοιμος να καταγράψει την 100η εμφάνισή του με τον Δικέφαλο στην Σούπερ Λίγκα.

Published

on

Ο Σκοπελίτης τερματοφύλακας αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2007 έχοντας παίξει καθοριστικό ρόλο στην άνοδο του Ολυμπιακού Βόλου από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Μακεδονικό στις 28 Οκτωβρίου 2008, στο οποίο ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-1. 

Τη σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου, το καλοκαίρι του 2010 επέστρεψε στην Τούμπα αλλά τον επόμενο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στον Αγροτικό Αστέρα και επέστρεψε στην Τούμπα στο ξεκίνημα της περιόδου 2011-12. Μέχρι τότε, είχε να επιδείξει μόνο τη συμμετοχή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα. 

Έκτοτε, κατέγραψε 99 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα και αύριο θα καταγράψει την 100η, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε 19 παιχνίδια Κυπέλλου και 33 ευρωπαϊκά.

Comments

Trending