ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ και εκτός έδρας σεκιούριτι

Τι ισχύει με τα επιπρόσθετα μέτρα του ΠΑΟΚ σε κάθε μεγάλη μετακίνηση

Published

on

Παρά το ότι ξεφτιλίστηκαν με το χθεσινό 1-1 της Ξάνθης, οι γνωστοί συκοφάντες επιχείρησαν να θέσουν θέμα για σεκιούριτι που φορούσαν ρούχα με το όνομα του ΠΑΟΚ και βρέθηκαν στη Ξάνθη.

Προσπάθησαν ακόμη κι’ αυτό να το εκμεταλλευτούν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, αντί να το βουλώσουν που προέτρεπαν τον κόσμο να βάλει τα λεφτά του στο «σίγουρο» διπλό και τελικά ξεφτιλίστηκαν με το τελικό 1-1.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η παρουσία σεκιούριτι του ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας παιχνίδι όπου υπάρχουν χιλιάδες φίλοι της ομάδας, δεν είναι χθεσινό φαινόμενο. Πολλές φορές έχει συμβεί κατά το παρελθόν αφού πολλές φορές έχει ζητηθεί από τον ΠΑΟΚ να πάρει όσα μέτρα γίνεται όταν μετακινεί τόσους πολλούς φιλάθλους. Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ προσέχει και περιφρουρεί με πολλούς άνδρες της ασφάλειάς του τέτοιες μεγάλες μετακινήσει, ακόμη και στο εξωτερικό!

Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που μετακινεί πολύ κόσμο, ο ΠΑΟΚ λαμβάνει πολλές φορές επιπρόσθετα μέτρα για να διαφυλάξει αυτές τις μετακινήσεις  και σε κάθε περίπτωση οι ψεύτες και οι συκοφάντες δεν είναι η πρώτη φορά που εκτίθενται με τέτοιες επιπόλαιες αναφορές.

Comments

Trending