ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασπρόμαυρο χρώμα στην εθνική Ελπίδων

Την ήττα με 3-1 από την Σερβίας U20 γνώρισε η εθνική Ελπίδων της Ελλάδας, που στην αρχική της σύνθεση είχε τον Ευθύμη Κουλούρη και τον Λάζαρο Λάμπρου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης με τον Δημήτρη Λημνιό.

Published

on

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρότι άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Ανδρούτσο, δεν κατόρθωσε να διατηρήσει το προβάδισμα του, με τους Σέρβους να ισοφαρίζουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάπονιτς στο 44 και να φτάνουν στο τελικό 3-1 με τα γκολ του Σάπονιτς και πάλι στο 54′ και του Πάντοβιτς στο 58′.

Όσον αφορά τους διεθνείς του ΠΑΟΚ, ο Ευθύμης Κουλούρης φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και είχε καλή παρουσία για ένα ημίχρονο προτού αντικατασταθεί από τον Βέργο στο 46′, όπως καλή παρουσία είχε και ο Λάζαρος Λάμπρου, με τον Δημήτρη Λημνιό να τον αντικαθιστά στο 46′, με τον Παναγιώτη Δελληγιαννίδη να περνά στο ίδιο λεπτό στην θέση του Σάλιακα.

ΕΛΛΑΔΑ: Θεοδωράκης- Σάλιακας (46′ Δεληγιαννίδης), Τσιμίκας (69′ Κατράνης), Ευαγγέλου (46′ Νικολάου), Καραχάλιος, Κουλούρης (46′ Βέργος), Λάμπρου (46′ Λημνιός), Ανδρούτσος, Μανθάτης, Ορφανίδης (46′ Αγγελόπουλος), Πασαλίδης (76′ Χατζητερζόγλου).

Comments

Trending