ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περί κατασκοπείας…

Το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα πλησιάζει και την Κυριακή άνθρωπος του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθεί στην Ιταλία για να δει από κοντά την αναμέτρηση με τη Λάτσιο. Βέβαια, όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση της Γκινγκάμπ, ίσως κάτι τέτοιο να μην είναι και τόσο απαραίτητο…

Published

on

Η Φιορεντίνα παίζει με τη Λάτσιο την Κυριακή στις 13.30 και άνθρωπος του ΠΑΟΚ θα δει από κοντά το παιχνίδι προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση των «Βιόλα» την οποία ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την άλλη Πέμπτη στην Τούμπα.

 

Πάντως αυτό που λέγεται και εντός της ομάδας, ότι η παρουσία εκεί και η «κατασκοπεία» με άνθρωπο να βρίσκεται στο γήπεδο δεν είναι και ότι πιο απαραίτητο, αφού τα συστήματα για το σκάουτινγκ του αντιπάλου έχουν εξελιχθεί ιδιαίτερα. Αυτό αποδείχθηκε και με τη… Γκινγκάμπ!

 

Η γαλλική ομάδα (που έχει κερδίσει μόνο τον ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν) είχε αποθεωθεί για το “διάβασμα” του ΠΑΟΚ τον οποίο και μπλόκαρε. Μάλιστα, ο προπονητής της, Ζοσελίν Γκουρβενέκ, είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση με τις γνώσεις του για τον ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου, μία μέρα πριν το παιχνίδι.

 

Ωστόσο, άνθρωπος της γαλλικής ομάδας δεν ήρθε ποτέ να δει τον ΠΑΟΚ από κοντά! Αυτός που ήταν να έρθει έχασε την πτήση, όμως παρόλα αυτά, στην Γκινγκάμπ ήξεραν τα πάντα για τον αντίπαλο τους και τον μπλόκαραν στο γήπεδο!

Comments

Trending