ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι όπως το πάτε, οι τρεις θα γίνουν τέσσερις

Το Άρης – ΠΑΟΚ είναι σίγουρα ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει, γιατί πρώτον δύο ομάδες που βρίσκονται στην ίδια πόλη συναντιούνται μετά από 4,5 χρόνια για το πρωτάθλημα και δεύτερον γιατί αγωνίζεται ο πρωτοπόρος και χωρίς απώλειες ΠΑΟΚ.

Published

on

Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΛΚΑ

Μετά από αρκετά χρόνια στη δημοσιογραφία, μπορώ να ξεχωρίσω την βλάχικη δημιουργία κλίματος από αυτή που είναι στα όρια του επιτρεπτού. Είναι γεγονός όμως πως οι δημοσιογράφοι που ηγούνται τα σχήματα του Άρη, το έχουν παρατραβήξει. Η ρητορική τους δεν εξυπηρετεί καν το ίδιο τους το κλαμπ, αλλά τους ανταγωνιστές του ΠΑΟΚ. Και είναι άξιο απορίας το γιατί συμβαίνει αυτό, εκτός κι αν έχουν ταχθεί κάπου αλλού και δεν μας το λένε.

Το αντιΠΑΟΚτσήδικο μένος στον μικρόκοσμό τους είναι στοχευμένο με βάση το ψέμα. Ποτίζουν τον κόσμο με την … ασπρόμαυρη παράγκα. Μία… παράγκα, που της έκλεψαν πέρυσι ένα πρωτάθλημα και βέβαια φέτος επιχειρήθηκε η αλλοίωση αποτελέσματος στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια που παίχτηκαν από την ομάδα του Λουτσέσκου.

Η προσπάθειά τους να τοποθετήσουν τον ΠΑΟΚ ιστορικά δίπλα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, όσο αφορά στα δεινά του ποδοσφαίρου, είναι μεγαλύτερη αυτών που έχουν και πραγματικό συμφέρον να το κάνουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

Comments

Trending