ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο διαιτητής που σφύριξε στη Βέροια (Video)

Ένας ακόμη Αθηναίος διαιτητής, ένας ακόμη από τους νέους που σφυρίζουν στα γήπεδα της SuperLeague.

Published

on

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΣ, ένας διαιτητής που φέτος σφυρίζει για δεύτερη ουσιαστικά χρονιά στο μεγάλο πρωτάθλημα. Πρόπερσι έπαιξε μόνο ένα ματς της λίγκας και εφτά της δεύτερης κατηγορίας.  Πέρυσι έπαιξε εννιά ματς στη SuperLeague και δύο στη Football League.

Μεταξύ των περσινών αγώνων του ήταν και το περιβόητο Βέροια-ΠΑΟΚ στις 2 Οκτωβρίου του 2016. Εκείνο το ματς στο οποίο καταγράφηκε το μεγαλύτερο λάθος των τελευταίων -πολλών- ετών στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ευαγγέλου ήταν ο διαιτητής που αποδέχθηκε την απόφαση του Χουσκόγλου για το «οφσάιντ» του Περέιρα σε φάση όπου τον κάλυπτε η μισή άμυνα της Βέροιας.

Ο Αθηναίος διαιτητής δεν τιμωρήθηκε (γιατί ίσως και να έπρεπε να πάρει μία τέτοια φάση επάνω του) αλλά από εκεί και πέρα δεν ξαναέπαιξε τον ΠΑΟΚ και απλά είχε μερικά «εύκολα» ματς των μεγάλων.

Φέτος ο Ευαγγέλου έπαιξε στην αναμέτρηση ΑΕΚ-ΑΕΛ 4-0, όπου απέβαλε τον Αγκάνοβιτς της ΑΕΛ, όχι όμως και τον Λιβάγια για ένα εν ψυχρώ χτύπημα σε αντίπαλο στο χώρο του κέντρου.

Comments

Trending