ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Ευρώπη 20% ευστοχία και στην Ελλάδα 4,5% ευστοχία!

Τι συμβαίνει και αλλάζουν τόσο τα ποσοστά

Published

on

Ο ΠΑΟΚ μετράει φέτος οκτώ γκολ στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει σε Ελλάδα (τρία) και Ευρώπη (τρία) και η ανάγνωση του ποσοστού ευστοχία των «ασπρόμαυρων» έχει μια σημαντική ανάγνωση.

Στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει δυο γκολ σε 46 τελικές προσπάθειες. Ο μέσος όρος των 15 τελικών ανά παιχνίδια είναι ικανοποιητικός, κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει με τον αριθμό τερμάτων που έχουν επιτευχθεί. Το ποσοστό ευστοχίας των παικτών του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με ΑΕΛ, Ατρόμητο και Βόλο είναι κοντά στο 4,5%. Και οι τρεις αναμετρήσεις ήταν από αυτές που ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να διασπάσει άμυνες, με ό,τι αυτό σημαίνει για την ποιότητα των τελικών ενεργειών.

Στα τρία Ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ μετράει έξι τέρματα έχοντας κάνει 29 τελικές. Το ποσοστό ευστοχία είναι στο 20%. Και στα τρία παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ βρήκε χώρους σε αντεπιθέσεις, με την ποιότητα των τελικών του ενεργειών να είναι σαφώς καλύτερη.

Όσον αναφερόμαστε στην ποιότητα των τελικών, αυτή δεν αφορά την εκτέλεση αλλά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε αυτή.

Comments

Trending