ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Όταν δε βάζεις γκολ το πληρώνεις"

Στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, αλλά και στην επόμενη μέρα που ξημερώνει για το Δικέφαλο στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Published

on

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA: “Ότι και να πούμε είναι λίγο. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό, προηγηθήκαμε νωρίς ήταν κάτι που το θέλαμε, το ματς ήταν στα μέτρα μας, είχαμε ευκαιρίες, αλλά όταν δε βάζεις γκολ στο τέλος το πληρώνεις” ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

“Κάναμε μια σημαντική προσπάθεια. Η απογοήτευση είναι μεγάλη. Κρίμα για τον κόσμο, τον πρόεδρο, εμάς, την πόλη, την Ελλάδα. Είναι δύσκολο. Πρέπει να συνέλθουμε. Μέσα από αυτά τα μεγάλα παιχνίδια πρέπει να μεγαλώσουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει και και ο κόσμος δεν πρέπει να απογοητευτεί και να μας στηρίξει για την συνέχεια. Γίνεται μια καλή προσπάθεια. Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση στην Ολλανδία και κάποια σημεία από το σημερινό παιχνίδι και τα οποία σίγουρα θα μας χρησιμεύσουν στο μέλλον”.

Comments

Trending