ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μάτια» της Ντέρμπι σε Κουλούρη!

Ο «μπομπέρ» του ελληνικού πρωταθλήματος, Ευθύμης Κουλούρης, προκαλεί πάταγο με τις εμφανίσεις του την φετινή σεζόν, προσελκύοντας το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με την Ντέρμπι Κάουντι να είναι η τελευταία που προστίθεται στην λίστα…

Published

on

Ο νεαρός επιθετικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού στον Ατρόμητο, οδηγεί την κούρσα των σκόρερ της Super League με 18 γκολ και όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, άνθρωπος της Ντέρμπι, βρέθηκε στο «Κλ. Βικελίδης» στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Άρη, έχοντας στραμμένο το βλέμμα του στον Κουλούρη.

Οι Άγγλοι δεν μπαίνουν σε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τον ενδιαφέρον της ομάδας που προπονεί ο Φρανκ Λάμπαρντ, πέραν του ότι ο σκάουτερ της Ντέρμπι, έμεινε εντυπωσιασμένος από την παρουσία της «μηχανής των γκολ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Για τον Κουλούρη πέρα από την Ντέρμπι, ενδιαφέρον υπάρχει τόσο από την Άντερλεχτ, όσο και από τον Άγιαξ, που έχουν σημειωμένο το όνομα του νεαρού επιθετικού που ανήκει στον ΠΑΟΚ, στην λίστα τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, που προμηνύεται «καυτή» για τον Ευθύμη Κουλούρη.

Comments

Trending