ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Όταν έχεις μάθει να κερδίζεις με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, όταν χάνεις αντιδράς με τρόπο χυδαίο. Το έκανες στο ποδόσφαιρο, το έκανες στο βόλεϊ, το έκανες και στο μπάσκετ σήμερα. Όμως όταν μιλάμε για κράτος μπουρδέλο, δεν υπάρχει και κανένας να του ιδρώνει το αυτάκι.

Published

on

Πως είναι δυνατόν να μην κάνουν αυτά τα αίσχη οι Ολυμπιακοί, όταν δεν τιμωρήθηκαν στο ποδόσφαιρο και στο βόλεϊ – ακόμη – και άκουγαν σήμερα τον προπονητή τους να τους δίνει νομικές κατευθύνσεις για το πώς θα ξεκινήσουν σωστά την επόμενη χρονιά.

Να παρακαλάς τους Τσουκαλάδες να φύγουν από το γήπεδο, ενώ είσαι στη κορυφή της Ευρώπης. Πόσο ελληνικό που έλεγε και η Μπούντου στο τσατ μας.

Στα δικά μας τώρα, είναι σαφές πως η … προεργασία που δεν έγινε μας πέταξε εκτός τις δύο πρώτες περιπτώσεις. Ο Πρεντόμ θέλει να ξεκουραστεί, ο Όσκαρ Γκαρσία πάει προς Σεντ Ετιέν και στη λίστα μας έχει ξεμείνει ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Επαγγελματίες δεν θέλω να αδικώ και αν με το καλό – ή κακό  – καταλήξουμε στον Ρουμάνο, θα αναφερθώ στα καλά λόγια που έχω ακούσει αλλά και σε αυτά που δεν άρεσαν σε εμένα τρία χρόνια που τον βλέπω στη Ξάνθη.

Σε πρώτη φάση πάντως, φαίνεται να μας ξεμένει αυτός, εκτός κι αν γίνει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Ο αθλητικός διευθυντής κ. Μίχελ έχει την πίεση του χρόνου πλέον, κάτι που έχει και ο ίδιος ευθύνη περιμένοντας αλλαγή στάσης του Βλάνταν Ίβιτς για ένα δεκαήμερο. Ας τον φωτίσει όποια θεότητα είναι διαθέσιμη, έτσι ώστε να πράξει σοφά.

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς πήρε το βάπτισμα του πυρός σήμερα στο Βελιγράδι με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας και μάλιστα, παρότι μπήκε ως αλλαγή, έδωσε μία έξοχη ασίστ για το γκολ της ισοφάρισης.

Δεν μπορεί να μην είναι καλό για τον ίδιο, δεν μπορεί να μην είναι καλό για τον ΠΑΟΚ το συγκεκριμένο γεγονός. Όποιος παίκτης της ομάδας προβάλλεται, σε επίπεδο εθνικών ομάδων, καλό είναι.

Απλά αναρωτιέμαι τι ακριβώς συμβαίνει στην εθνική το τελευταίο εξάμηνο και πλην του Γλύκου που τραυματίστηκε, δεν καλείται κανένας άλλος. Θα μου πει κάποιος, ποιος να κληθεί. Εδώ καλείται ο Μπακασέτας και μάλιστα παίζει βασικός. Και ο Πέλκας μπορούσε να κληθεί και ο Κίτσιου μπορούσε να κληθεί.

Αλήθεια, ασχολείται κανένας με αυτό το κομμάτι ή έχουμε αφήσει τους άλλους να κάνουν πάρτι με τους Ρέντζους και τους Μπακασέτες;

Comments

Trending