ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Κόκκινο" και από Βασιλειάδη για Καυτανζόγλειο!

O υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έκανε δεκτή της εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και απαγόρεψε την μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο.

Published

on

Στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, ο ΠΑΟΚ ζήτησε το 7% των εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής, οι άνθρωποι του Ηρακλή έδειξαν θετικοί, ωστόσο, από την αστυνομία υπήρξε άρνηση.

Η υπόθεση κατέληξε στον Γιώργο Βασιλειάδη προκειμένου να παρθεί η τελική απόφαση. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν “άναψε” το πράσινο φως, κάνοντας δεκτή της εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης που: 

«απαγόρευση ανοίγματος θυρών και διάθεσης εισιτηρίων, καθώς και απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 26-02-2017, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης».

Comments

Trending