ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Είναι το κάρμα για τα περσινά και το γκολ μου που ακυρώθηκε"

Το "τέρας" στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA και στον Άνχελ Κρέσπο για το κάρμα, τον Ιβάν Σαββίδη, τα ρεκόρ και το συμβόλαιο του.

Published

on

Πέρσι θα μπορούσε να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Φέτος ξέρει πολύ καλά ότι κανένας δεν μπορούσε να του κόψει τον δρόμο προς τη δόξα. Ο Φερνάντο Βαρέλα σκόραρε στον αγώνα που κλείδωσε το πρωτάθλημα στην Τούμπα και έτσι μίλησε για τα πάντα που αφορούν τον ίδιο και την ομάδα στην κάμερα της NOVA, αλλά και στις απαντήσεις του Άνχελ Κρέσπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερνάντο Βαρέλα:

Εάν μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και στα Γιάννενα:

“Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει και στα Γιάννενα για να έχει το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρώτα όμως πρέπει να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και μετά να δούμε τον αγώνα με τα Γιάννενα”.

Μετά από το περσινό γκολ που ακυρώθηκε με την ΑΕΚ και έφερε όσα ακολούθησαν, πιστεύει ότι το σημερινό γκολ είναι ένα κάρμα:

“Φυσικά, το είχα πει και στην οικογένειά μου ότι μετά από αυτά που έγιναν πέρσι, έπρεπε να σκοράρω και πάλι σε έναν σημαντικό αγώνα που θα μας έδιναν αυτά που χάσαμε πέρσι”.

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη:

“Ήταν, είναι και θα είναι αυτός που πρέπει να είναι σαν πρόεδρος. Όταν πρέπει είναι έτοιμος να “μας σκοτώσει” και όταν πρέπει είναι δίπλα μας σαν πατέρας.”

Εάν θα είναι στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν:

“Η σημερινή μέρα είναι για πανηγυρισμούς. Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα, αλλά από βδομάδα. Εγώ είμαι πάντα ανοιχτός για τον ΠΑΟΚ και για αυτό δεν έχω μιλήσει με κανέναν και καμία άλλη ομάδα. Όποτε θέλει ο ΠΑΟΚ μπορώ να μιλήσω για το μέλλον μου και μακάρι να πάνε όλα καλά”.

Comments

Trending