ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάτι ξέρει ο Βέστερμαν…

Ενώ στο «στρατόπεδο» του Άγιαξ επικρατεί άκρατη αισιοδοξία για τον επαναληπτικό της Τούμπας, ο Χάικο Βέστερμαν εφιστά την προσοχή των συμπαικτών του.

Published

on

Ο Γερμανός αμυντικός που δεν αγωνίστηκε λόγω ανετοιμότητας στο παιχνίδι της προηγούμενης Τρίτης απέναντι στον ΠΑΟΚ, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Voetbal International», όπου τόνισε μεταξύ άλλων τους κινδύνους του τρόπου παιχνιδιού του Άγιαξ.

«Παίξαμε στα τελευταία παιχνίδια με ενδεκάδες που περιείχαν πολλούς νεαρούς παίκτες και μέσα στον ενθουσιασμό μας, δεν κάναμε σωστές επιλογές. Ορισμένες φορές  οι παίκτες μας έκαναν το κάτι παραπάνω με αποτέλεσμα να χάνουμε τη μπάλα σε επικίνδυνα σημεία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βέστερμαν.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους συμπαίκτες του που βλέπουν πρόκριση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην Τούμπα, ο έμπειρος αμυντικός εξέφρασε τους προβληματισμούς του, παραμένοντας επιφυλακτικός.

«Απέναντι σε καλούς αντιπάλους, ο τρόπος παιχνιδιού μας μπορεί να τιμωρηθεί. Όταν παίζεις ένα επιθετικό ποδόσφαιρο πρέπει να μειώνεις τα ρίσκα σε πιθανές αντεπιθέσεις», ανέφερε ο Βέστερμαν.

Comments

Trending