ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Περήφανος, αλλά το μυαλό μας στον τελικό!»

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην ιστορική φετινή πορεία της ομάδας, παραδέχτηκε πως στην περσινή σεζόν έγιναν πολλά πράγματα που «πείραξαν» τους παίκτες, ενώ δεν έκρυψε την πικρία του για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Published

on

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δήλωσε περήφανος για την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος, αλλά όπως υπογράμμισε τώρα άπαντες πρέπει να είναι «προσγειωμένοι» ενόψει του τελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι περήφανος για όλη τη φετινή πορεία, γιατί δουλέψαμε πάρα πολύ και ανταμείβονται οι κόποι μας. Βλέπαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι πετύχαμε. Δε μπορούμε να σταθούμε σε αυτό όμως. Θα καταλάβουμε όταν σταματήσουμε το ποδόσφαιρο.

Μας πείραξαν πολλά από τα όσα έγιναν πέρσι, αλλά δε θέλω να σταθώ σε αυτά που έγιναν. Κοιτάμε το τώρα και το μετά για να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα.

Από αύριο με συγκέντρωση και χαμηλά το κεφάλι πάμε στον τελικό. Δε θέλουμε να χάσουμε ένα παιχνίδι που θα μας αφήσει πικρία γιατί είναι το τελευταίο της σεζόν.

Χαίρομαι που βοηθάω την ομάδα με την απόδοση μου. Φέτος ο κάθε παίκτης έβαλε το δικό του λιθαράκι και δε θέλω να μιλήσω ατομικά για ένα ομαδικό άθλημα. Είμαστε οικογένεια».

Τέλος ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα λέγοντας:

«Δεν μπορώ να χαρώ τόσο σήμερα. Υποβιβάζεται ο ΠΑΣ Γιάννενα που μου έδωσε τη δυνατότητα να δείξω ποιος είμαι. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις παλιούς συμπαίκτες να το περνάνε αυτό. Είναι κρίμα που υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ και ελπίζω να ανέβει ξανά».

Comments

Trending