ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκδικάστηκε του Πασχαλάκη

Η πίεση συγγενών και φίλων από αγνά ΜΜΕ έπιασε τόπο και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος του Πασχαλάκη, σε αντίθεση βέβαια με περιπτώσεις όπως αυτή του Μιραλάς πέρυσι που δεν υπήρχε λόγος παρέμβασης.

Published

on

Μετά την αναβολή που εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης την περασμένη Παρασκευή, σήμερα στις 11:00 η ώρα το πρωί εκδικάστηκε η υπόθεση του τερματοφύλακα του Δικεφάλου από την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας.

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο δικηγόρος Λάμπρος Μπίρδας και μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση που θα παρθεί για τη συμπεριφορά του Πασχαλάκη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά του Δικεφάλου δεν προσπάθησε να αποφύγει το περιστατικό στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ούτε ότι καλώς έγινε, ωστόσο διευκρίνισε ότι είναι κάτι που έγινε αντιληπτό από τον διαιτητή, ο οποίος αποφάσισε για αυτό που είδε.

Μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν ως πειστήρια και φωτογραφίες και πλάνα που προσκομίστηκαν και αποδεικνύουν ότι ο διαιτητής συζήτησε με τον τέταρτο για τη φάση, άρα είχε πλήρη άποψη και έπειτα αποφάσισε.

Η απόφαση αναμένεται άμεσα, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να κινδυνεύει με τιμωρία μίας αγωνιστικής, την οποία αν δεν αποφύγει θα εκτίσει κόντρα στον Άρη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου.

Comments

Trending