ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα «μαζεύει» ο Καλαϊτζίδης

Κατάλαβαν το λάθος τους

Published

on

Χθες, είδε το φως της δημοσιότητας μία ανακοίνωση κατά του ΠΑΟΚ. Ο τρόπος γραφής και οι εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν φωτογράφιζαν ως συγγραφέα τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που είναι γνωστό ότι διοικεί (και προπονεί) τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Καλαϊτζίδης ανέφερε από τη μία ότι… «μεγαλοπαράγοντες δεν ενδιαφέρονται για την κάθαρση του ποδοσφαίρου και προαλείφονται για τη θέση του χαλίφη», συνέχιζε με το ότι… «ο τοπικός μεγαλοπαράγοντας της Θεσσαλονίκης προαλείφεται να καταστεί ο Μέγας Χαλίφης» και τελικά κλείνει με την… απίστευτη πρώτη κωλοτούμπα… «να το σκεφτεί να γίνει Χαλίφης, αν τελικά αυτό διεκδικεί».  

Σήμερα και μετά από όλες τις αντιδράσεις και τα ερωτηματικά που προκάλεσε η ανακοίνωση, φυσικά και μετά από όσα ανέφερε η ΑΠΕ Λαγκαδά, στον Απόλλωνα τα μαζεύουν και από το περιβάλλον του Καλαϊτζίδη ήδη αναφέρεται ότι… «επ’ ουδενί δεν ήταν στόχος να προσβληθεί ο Ιβάν Σαββίδης ή ο ΠΑΟΚ.  Απλά ο Απόλλων εφιστά την προσοχή του, με αφορμή όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Γ’ Εθνική και αφορούν στην μεγάλη προσπάθεια ανόδου της ομάδας».

Τώρα το πώς ο Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ ευθύνεται για το ότι ο Απόλλων έχει θέσει από δικό του λάθος (χρησιμοποίηση παραπάνω ξένων σε έναν αγώνα) το πρωτάθλημα σε κίνδυνο, μόνο ο Καλαϊτζίδης ξέρει…

Comments

Trending